2022 Kadir Gecesi

1akayip

Sevgili Dostlarım, Sevgili Okuyucu Ailem, Bir Tanecik Can Dostlarım.

2022 Kadir Gecesi itibariyle çok şey değişecek. Önce burada, sonra ülkede, sonra dünyada. Her şey değişecek. Levh-i Mahfuz’un dEMİR Ucu biraz soğuk, fazlaca ve ziyadesiyle kararında sert ucu kınından çıkacak. Çıkmadığında nelerin olamadığının 15 yıldır şahidisiniz.

O güzel gönlüyle uzun zamandır benimle birlikte olan dostlarım. Bu süreçte, bu zorlu ama ucu aydınlık günlere açılan o günlerde sakın ama sakın zannetmeyin ki ben değiştim. Ben sevdiğiniz veya sevmediğiniz aynı buRAK olarak nefes alıp vermeye devam edeceğim. Sadece farklı ve keskin enerjiler eseceğim. Aynı ben-im, o hengamelerde beni sakın kaybetmeyin. Kötülüğe karşı sevgimi dışavurumumu yeni fazlara uyumlamakla emrolundum. Burada olacağım., sevdiğiniz veya sevmediğiniz halimle.

Tek fark Tanrımın benim için diktiği ateşten gömleği giyeceğim. En başta birazcık ben, sonrasındaysa bu dünyaya dert olmuş her kim varsa onlar yanacak. Bana emredileni yerine getirmeden bu dünyadan göçmeyeceğim.

Varlığınız benim için en değerli hediye. Ekstra bir şey beklemem. Tek bir şey istirham edebilirim. LOI-ye hiç olmadığımız kadar yakınız. Fakat bu kılıç çekilmeden bu kitap çıkarılamaz, havaya uçururlar bizi. Benim yazar kimliğimden 1 bekliyorsanız ben 5 vereceğim, bana güvenin. Zaman planıma güvenin, çıkış takvimime güvenin, 2022-ye güvenin, kolay olanın değil en zor olanın peşinde olduğumu bilin, takdim ettiğim aşamaların tadını çıkarın, bir sonraki aşamanın heyecanıyla içinde olacağımız aşamalara gölge düşürmeyin ve olağanüstü sürprizlere her daim hazır olun ve kendinize iyi bakın, şahidim olun, başka hiçbir şey isteyemem ♥️

Sevgiyle / buRAK özDEMİR

Bir cevap yazın